Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Rijssen

Beton in Rijssen bestellen kan eenvoudig bij Betondirekt. Wij zijn al vele jaren dé specialist in beton en leveren diverse typen beton door heel Nederland. Zo kunt u naast regulier beton ook kiezen voor schuimbeton en Eco2Floor. Bestellen kan overigens in 3 simpele stappen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw order wordt doorgespeeld naar de dichtstbijzijnde betoncentrale, die uw betonmortel vaak de eerstvolgende werkdag al bij u in Rijssen levert!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Eenvoudig Beton in Rijssen bestellenBeton Rijssen

Als betonspecialist hebben wij ons bestelsysteem vereenvoudigd, zodat u binnen enkele minuten uw beton vanuit Rijssen kunt bestellen. Het bestellen gaat in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul de bezorg locatie in
  2. Kies één van onze betonsoorten: regulier, schuimbeton of eco2floor
  3. Vul tot slot uw betaalgegevens in

Als u nog vragen heeft staan wij u graag telefonisch te woord. Daarbij kunt u tijdens het proces kiezen voor beton bestellen met pomp. Hierdoor zal het verwerken een stuk gemakkelijker gaan. Bel ons gerust voor vragen en advies!

Hoeveel kost het om beton in Rijssen te bestellen?

De betonprijs per m3 hangt voornamelijk van twee factoren af. Deze zijn het type beton en het aantal kubieke meter. Andere factoren die van invloed zijn op het totaalbedrag zijn optionele extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een mixerpomp, waarmee u tijd en mankracht kunt besparen. Het bedrag van uw order wordt overigens gaandeweg het bestelproces voor u uitgerekend, zodat u te allen tijde helder heeft wat het u gaat kosten om uw beton vanuit Rijssen te bestellen.

Altijd een betoncentrale bij u in de buurt

Wij werken al vele jaren samen met betoncentrales door heel Nederland en kunnen om die reden vaak een korte levertijd hanteren. Bestelt u online vanuit Rijssen of omgeving uw beton? Dan krijgen wij uw order binnen en spelen we hem door naar de dichtstbijzijnde betoncentrale. Zij nemen het vervolgens van ons over en zorgen ervoor dat uw betonmortel vaak de eerstvolgende werkdag al op gewenste locatie wordt geleverd.

Wij leveren ook schuimbeton en Eco2Floor

Voor veel bouwprojecten heeft u regulier beton nodig. Voor het opvullen van kruipruimtes heeft u echter schuimbeton nodig, dat bekend staat om zijn isolerende vermogen. Eco2Floor is daarentegen uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Als zelf nivellerende verpompbare gietdekvloer is het materiaal vervaardigd op basis van duurzaam gemalen gegranuleerd hoogovenslak. Het gevolg hiervan is dat het materiaal beperkt krimpt en een hoog geleidingsvermogen heeft.

Op elke gewenste locatie geleverd

Naast Rijssen en omgeving leveren wij betonmortel door heel Nederland. Zo bestelt u eenvoudig online uw beton vanuit onderstaande locaties:

Eenvoudig beton bestellen vanuit Rijssen bij Betondirekt

Staat er een bouwklus op de planning? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog online uw beton. Ons bestelsysteem is vereenvoudigd; plaats uw order in 3 eenvoudig stappen, waarna wij contact opnemen met de dichtstbijzijnde betoncentrale. Zij nemen het van ons over en zorgen ervoor dat uw betonmortel de volgende (werk)dag al bij u thuis wordt geleverd, mits de voorraad voldoende is!

Voor vragen, of voor het ontvangen van een gedegen advies, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze experts adviseren u vrijblijvend, zodat u helemaal helder heeft welk type beton u nodig heeft, alvorens u een bestelling plaats voor beton in Rijssen!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons