Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Eindhoven

Uw beton in Eindhoven laten leveren gaat bij ons snel en eenvoudig. In slechts 3 stappen is alles afgerond en ontvangt u de volgende dag (mits u voor 12:00 bestelt en de voorraad strekt) uw beton bij u thuis geleverd vanuit een betoncentrale in de buurt van Eindhoven. Daarnaast kunt u bij ons 24/7 uw beton bestellen en leveren wij op enkele locaties ook in het weekend. Stel het klussen niet langer uit en bestel vandaag nog beton in Eindhoven!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

In slechts 3 stappen uw beton in Eindhoven laten leverenBeton Eindhoven

Online beton in Eindhoven bestellen gaat bij ons heel eenvoudig. U hoeft slechts onderstaande 3 stappen te volgen:

  1. Kies de aflever locatie
  2. Kies de betonsoort
  3. Vul uw betaalgegevens in

Heeft u voor 12:00 uw bestelling geplaatst? Dan wordt vanuit de dichtstbijzijnde betoncentrale van Eindhoven, mits op voorraad, de volgende dag al op gewenste locatie geleverd.

Altijd een betoncentrale bij Eindhoven in de buurt

Door onze samenwerking met meer dan 30 centrales door heel Nederland, kunnen wij ook voor uw bestelling bij een betoncentrale nabij Eindhoven aankloppen. Hierdoor kunnen wij voor u en het omringende gebied een korte levertijd hanteren. Wanneer u een bestelling plaatst, communiceren wij dit door naar de dichtstbijzijnde betoncentrale bij u in de buurt, waarna uw beton geleverd wordt.

Beton bestellen bij de specialist

Als het op beton bestellen in Eindhoven aankomt zijn wij uw ervaren specialist. Voor vragen en advies kunt u bellen naar 0622545085. Wilt u zich liever laten informeren op onze site? Dan raden wij aan verder te blijven lezen, aangezien enkele veelgestelde vragen in onderstaande alinea’s worden beantwoord.

Wat gaat het beton kosten?

De prijs beton per m3 is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het type beton, het aantal kuub en de optie om een mixerpomp te gebruiken. Dit vult u gedurende het bestelproces in, waarna de prijs van uw bestelling automatisch wordt berekend. Hierdoor ziet u gelijk waar u aan toe bent. Door de korte afstanden met de betoncentrale in de buurt proberen wij de prijs per kuub voor u zo laag mogelijk te houden.

Hoeveel m3 heb ik nodig voor mijn klus in Eindhoven?

Voordat uw beton in Eindhoven kan worden gelevert, dient uitgerekend te worden hoeveel kuub beton u nodig heeft voor uw project. De hoeveelheid beton berekenen kunt u eenvoudig zelf berekenen door de lengte, breedte en hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Tevens moet in alle gevallen een marge van 10% worden gehanteerd, in verband met meetcorrectie en inklinking. We geven hieronder een voorbeeld.

Gaat het om een oppervlakte met een lengte van 10 meter, een breedte van 5 en een hoogte van 0,15? Dan luidt de berekening als volgt: 10 x 5 = 50. 50 x 0,15 (dikte) = 7,5. Dit aantal dient vermenigvuldigd te worden met 1,1 (10% marge). 7,5 x 1,1 = 8,25 m3. Deze marge zorgt ervoor dat u altijd genoeg bestelt zodat u de klus in één keer kunt afronden. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

Geleverd in heel Nederland

Zoals eerder vermeld leveren wij vanuit betoncentrales in heel Nederland. Zo kunt u ook overal in het land een bestelling plaatsen voor een snelle levering van beton in Eindhoven of een van de andere plaatsen:

Eenvoudig uw beton besteld bij Betondirekt

Uw beton bestellen bij Betondirekt gaat heel snel en eenvoudig. In slechts 3 stappen is uw bestelling afgerond en kunnen wij overgaan op de levering. Bestelt u voor 12:00? Dan wordt dit vanuit de betoncentrale de volgende dag al geleverd zolang de voorraad strekt. Heeft u nog vragen die u ons wilt stellen of wilt u advies ontvangen? Bel dan gerust naar 0622545085. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u geïnformeerd bent, voorafgaand van uw levering beton in Eindhoven.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons