Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Eindhoven

Uw beton in Eindhoven laten leveren gaat bij ons snel en eenvoudig. In slechts 3 stappen is alles afgerond en ontvangt u de volgende dag (mits u voor 12:00 bestelt) uw beton bij u thuis geleverd. Daarnaast kunt u bij ons 24/7 uw beton bestellen en leveren wij op enkele locaties ook in het weekend. Stel het klussen niet langer uit en bestel vandaag nog betonmortel!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

In slechts 3 stappen uw beton in Eindhoven laten leverenBeton Eindhoven

Online beton bestellen gaat bij ons heel eenvoudig. U hoeft slechts onderstaande 3 stappen te volgen:

  1. Kies de afleverlocatie
  2. Kies de betonsoort
  3. Vul uw betaalgegevens in

Heeft u voor 12:00 uw bestelling geplaatst? Dan wordt uw beton de volgende dag al op gewenste locatie
in Eindhoven geleverd.

Altijd een centrale bij u in de buurt

Door onze samenwerking met meer dan 30 betoncentrales door heel Nederland, kunnen wij ook voor Eindhoven en het omringende gebied een korte levertijd te hanteren. Wanneer u een bestelling plaatst, communiceren wij dit door naar de dichtstbijzijnde leverancier bij u in de buurt, waarna uw beton geleverd wordt.

Een antwoord op al uw vragen

Als het op beton aankomt zijn wij uw ervaren specialist. Voor vragen en advies kunt u bellen naar 0622545085. Wilt u zich liever laten informeren op onze site? Dan raden wij aan verder te blijven lezen, aangezien enkele veelgestelde vragen in onderstaande alinea’s worden beantwoord.

Wat gaat het beton kosten?

De prijs van beton is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het type beton, het aantal kuub en de optie om een mixerpomp te gebruiken. Dit vult u gedurende het bestelproces in, waarna de prijs van uw bestelling automatisch wordt berekend.

Hoeveel m3 heb ik nodig?

Voordat uw beton in Eindhoven kan worden geleverd, dient uitgerekend te worden hoeveel kuub beton u nodig heeft voor uw project. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen door de lengte, breedte en hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Tevens moet in alle gevallen een marge van 10% worden gehanteerd, in verband met meetcorrectie en inklinking. We geven hieronder een voorbeeld.

Gaat het om een oppervlakte met een lengte van 10 meter, een breedte van 5 en een hoogte van 0,15? Dan luidt de berekening als volgt: 10 x 5 = 50. 50 x 0,15 (dikte) = 7,5. Dit aantal dient vermenigvuldigd te worden met 1,1 (10% marge). 7,5 x 1,1 = 8,25 m3.

Geleverd in heel Nederland

Zoals eerder vermeld leveren wij beton in heel Nederland. Zo kunt u ook in onderstaande locaties snel uw beton laten leveren:

Eenvoudig uw beton besteld bij Betondirekt

Uw beton bestellen bij Betondirekt gaat heel snel en eenvoudig. In slechts 3 stappen is uw bestelling afgerond en kunnen wij overgaan op de levering. Bestelt u voor 12:00? Dan wordt uw beton de volgende dag al geleverd. Heeft u nog vragen die u ons wilt stellen of wilt u advies ontvangen? Bel dan gerust naar 0622545085. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u geïnformeerd bent, voordat uw beton in Eindhoven wordt geleverd.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons