Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Amsterdam

Vanuit een betoncentrale  nabij Amsterdam leveren wij verschillende soorten beton in Amsterdam en omgeving. Wij leveren het product op het moment dat u het beste uitkomt. De dag en tijdstip selecteert u tijdens het bestellen. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de volgende werkdag, maar ook zelfs op een zaterdag! Waarvoor u het ook nodig heeft, bestel snel bij de betoncentrale Amsterdam via Betondirekt!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Bestel online bij een betoncentrale nabij Amsterdambeton amsterdam

Als u bij ons een bestelling plaatst, geven wij deze door aan een betoncentrale rondom Amsterdam. U kunt bij ons altijd uitgaan van de hoogste kwaliteit, aangezien wij enkel samenwerken met centrales die gecertificeerd betonmortel produceren. Bestellen in omgeving Amsterdam doet u eenvoudig in drie stappen:

  • Vul uw adres in;
  • Kies uw soort;
  • Betaal veilig en snel online.

Direct na uw bestelling gaat een betoncentrale in de buurt van Amsterdam direct aan de slag om ervoor te zorgen dat u de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Als u voor 12:00 uur heeft besteld, heeft u de bestelling de volgende dag al in huis (mits voorradig). Wij leveren altijd op de gewenste locatie, dus ook rondom Amsterdam!

Ruim aanbod aan beton in Amsterdam

Dankzij onze samenwerking met meer dan 30 betonmolencentrales leveren wij niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland! Waar u zich ook bevindt, er is altijd een locatie waar Betondirekt het allerbeste beton kan leveren.

De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal kuub, de soort en eventuele extra’s. Kijk op onze website voor een handige tool om te berekenen wat in uw geval de prijs voor beton per m3 zal worden!

Hoeveel beton heb ik nodig?

Het is eenvoudig om te berekenen hoeveel kubieke meter beton u nodig heeft. Vermenigvuldig de lengte, breedte en de dikte in meters, het getal wat hier uitkomt is het aantal kubieke meters wat u nodig heeft. Het wordt altijd aangeraden om ongeveer 10% extra te bestellen, vanwege inklinking en meetcorrecties.

Zo zorgt u ervoor dat u altijd genoeg beton in huis heeft en maar één keer hoeft te bestellen bij de betoncentrale Amsterdam!

Tips voor het storten van beton in omgeving Amsterdam

Als u beton gaat storten rondom Amsterdam, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

  • Goede bereikbaarheid op de locatie voor de truckmixers
  • Zorg ervoor dat u op tijd klaar staat voor de aanvang van het storten met voldoende arbeidskracht
  • Denk altijd aan uw veiligheid bij het storten, trek dus sluitende kleding en handschoenen aan!

Lees voor het storten ook al onze stortinstructies. Gemakkelijk online bestellen bij een betoncentrale? Amsterdam en omgeving doet dit binnen 3 stappen bij Betondirekt.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Betondirekt regelt alles met de betoncentrale vlakbij Amsterdam

Bestel bij Betondirekt gemakkelijk online producten van betoncentrales rondom Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op locatie geleverd wordt en van de hoogste kwaliteit is. Heeft u advies nodig? U kunt de hele week contact met ons opnemen via WhatsApp, de online chat of via de telefoon! Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen over uw bestelling bij betoncentrales nabij Amsterdam!

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons