Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Uden

Wilt u beton in Uden bestellen? Bij Betondirekt kan het in 3 simpele stappen! Wij zorgen er vervolgens voor, mits op voorraad en voor 12:00 uur besteld, dat uw beton vaak de eerstvolgende werkdag al op de gewenste locatie in Uden wordt geleverd. Door onze samenwerking met betoncentrales door het hele land, zijn wij altijd in staat om een korte levertijd te hanteren. Bovendien leveren wij naast ‘gewoon’ beton ook schuimbeton en Eco2Floor. Bel ons om te mogelijkheden te bespreken. Bent u erover uit en wilt u vandaag nog betonmortel bestellen in Uden? Plaats dan direct online uw order!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Eenvoudig Beton in Uden bestellenBeton Uden

Als specialist op het gebied van beton maken wij het onze klanten in Uden en omgeving graag gemakkelijk. Vandaar dat u in 3 simpele stappen online betonmortel bestelt:

  1. U vult de gewenste bezorglocatie in
  2. Daarna kiest u de gewenste betonsoort
  3. Tot slot vult u uw betaalgegevens in

Mocht u nog vragen hebben, die u voorafgaande beantwoord wilt hebben, schroom dan niet om te bellen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord en voorzien u vrijblijvend van een gedegen advies.

Betoncentrales nabij Uden

Om snel uw beton te kunnen leveren werken wij samen met betoncentrales door heel Nederland. Vandaar dat wij ook in de nabijheid van Uden meerdere betoncentrales kunnen contacteren, die vervolgens uw betonorder van ons overnemen. U neemt dus contact met ons op, waarna wij de dichtstbijzijnde centrale berichten, die uw betonmortel vaak de eerstvolgende werkdag al bij u thuis leveren.

Hoelang moet mijn beton drogen?

Beton moet gemiddeld 28 dagen drogen. De belangrijkste factor waar u echter rekening mee dient te houden is het seizoen. Met de wat warmere zomermaanden droogt beton sneller. In de winter heeft het materiaal langer nodig om te drogen. Tevens vraagt dit jaargetijde om specifieke maatregelen. Alles wat u moet weten over beton storten in de winter leest u in ons blog. Voor vragen over het bestellen van beton in Uden kunt u ons altijd telefonisch bereiken.

Hoeveel kuub beton heb ik nodig?

Voordat u beton in Uden bestelt voor uw bouwproject, wilt u natuurlijk weten hoeveel kubieke meter u nodig heeft. Dit kunt u heel eenvoudig uitrekenen, door de lengte met de breedte en diepte te vermenigvuldigen. We geven een voorbeeld: het gaat om een vloer met een lengte van 5 meter, een breedte van 3,5 meter en een diepte van 0,15 meter. De rekensom luidt als volgt:

5 X 3,5 = 17,5. 17,5 X 0,15 = 2,625. Dit bedrag dient vervolgens nog vermenigvuldigd te worden met 1,1 (inklinking of meetcorrectie), dus 2,625 X 1,1 = 2,8875m3. Voor een vloer met dergelijke afmetingen heeft u 2,8875 kubieke meter beton nodig.

Wij leveren betonmortel door heel Nederland

Naast Uden kunt u beton bestellen door heel Nederland. Zo krijgen wij regelmatig orders binnen vanuit onderstaande locaties:

Direct beton bestellen in Uden

Weet u al welk type beton u nodig heeft? Bestel dan snel en eenvoudig in 3 stappen online uw beton. Wij zorgen ervoor dat de dichtstbijzijnde betoncentrale wordt ingeschakeld, zodat u vaak de eerstvolgende werkdag al uw betonmortel krijgt geleverd.

Voor vragen, of voor het ontvangen van een gedegen advies, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u beton bestelt in Uden.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons