Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Drenthe

Een bestelling plaatsen bij een betoncentrale? Drenthe bestelt bij Betondirekt! Door onze samenwerking met tientallen betoncentrales in de buurt kunt u altijd voordelig en snel beton in Drenthe geleverd krijgen.

Vul uw postcode in en zie direct wat het kost om een bestelling te plaatsen! Vervolgens nemen wij contact op met de dichtstbijzijnde betoncentrale in Drenthe om uw bestelling gereed te maken voor levering.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

betoncentrale drenthe

Snelle levering vanuit betoncentrale in Drenthe

Doordat wij altijd de dichtstbijzijnde betoncentrale in Drenthe contacteren, kunnen wij een snelle levertijd hanteren. Door de korte afstand en snelle levering profiteert u van een voordelige prijs.

U kunt bij ons eenvoudig beton in Drenthe bestellen in 3 stappen:

  • Vul uw postcode en bezorgadres in;
  • Kies het type mortel en gebruik van een mixerpomp;
  • Betaal veilig online.

Het mee bestellen met een pomp is erg handig tijdens het storten. Zo kunt u snel het beton verdelen en verplaatsen naar de plek van bestemming. Dit bespaart uzelf een hoop kracht.

Na het afronden van uw bestelling geven wij deze zo snel mogelijk door aan een betoncentrale in de buurt. Hierdoor kunnen wij, mits op voorraad, bestellingen die voor 12:00 uur ‘s middags zijn geplaatst vaak een eerstvolgende werkdag leveren.

 

Diverse typen beton in Drenthe mogelijk

Vanuit de betoncentrale kunt u naast regulier mortel ook andere soorten beton kopen. Zo heeft u de keuze uit schuimbeton, welke een hoge isolatiewaarde heeft, of eco2floor, wat uitermate geschikt is voor vloerverwarming door de goede warmtegeleiding.

Zo kunt u het meest geschikte materiaal bestellen voor uw klus. Heeft u vragen welk type het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van onze producten.

Of u nu aan de slag gaat met een betonnen oprit, een fundering voor aanbouw of andere werkzaamheden. Voor iedere klus kunt u een bestelling plaatsen bij Betondirekt!

Aan de slag met beton in Drenthe

Voordat u aan de slag kunt met beton in Drenthe is het natuurlijk zaak om te berekenen welke hoeveelheid u nodig heeft. De hoeveelheid beton berekenen kan eenvoudig middels de volgende formule: Lengte x Breedte x Hoogte x 1.1. Hiermee zorgt u voor 10% extra waardoor u voorbereid bent op inklinking van het materiaal.

Een bestelling plaatsen kan al vanaf 1 kuub, waarna u het per kwart kuub kunt vergroten. Zo kunt u voor iedere klus, groot of klein, bij ons terecht.

Na de levering vanuit de betoncentrale moet u zelf aan de slag met het storten en eventuele afwerking. Zorg er daarom voor dat u genoeg hulptroepen heeft klaar staan en neem vooraf de juist instructies in acht voor het beton storten.

Levering vanuit een gecertificeerde betoncentrale

U kunt een bestelling in de provincie plaatsen, maar ook in de rest van Nederland. Wij werken namelijk samen met tientallen gecertificeerde centrales door het hele land. Zo leveren we uitsluitend hoge kwaliteit beton en kunt u een uitstekende service verwachten.

Door onze samenwerking door het hele land leveren we niet alleen bij u in de buurt, maar ook in de rest van Nederland. Kies hieronder uw locatie of plaats direct een bestelling bij een betoncentrale in Drenthe.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons