Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Vlissingen

Door onze samenwerking met betoncentrale Vlissingen kunnen wij snel en voordelig uw bestelling van beton in Vlissingen leveren. Hierbij kunt u kiezen uit diverse soorten mortel. Wat u ook kiest, wij leveren al in kleine hoeveelheden van 1 kuub. Daarom kunt u voor iedere klus terecht bij onze betoncentrale in Vlissingen. Bestel nu!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Bestel eenvoudig bij betoncentrale Vlissingen

Betoncentrale Vlissingen

Via ons bestelproces kunt u eenvoudig in 3 stappen uw bestelling plaatsen bij de betoncentrale nabij Vlissingen:

  1. Selecteer uw gewenste bezorg locatie
  2. Vul het type betonmortel in
  3. Betaal veilig online

Nadat u de bestelling bij ons heeft doorgegeven, zorgt de lokale centrale ervoor dat deze op de juiste datum geleverd wordt. Doordat wij alleen samenwerken met gecertificeerde centrales, kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit van onze producten waarborgen. Daarbij zorgt de lokale samenwerking ervoor dat we snel kunnen schakelen en uw bestelling snel kunnen bezorgen! Dat is het voordeel van samenwerken met een betoncentrale in Vlissingen.

Kies uw beton in Vlissingen

Afhankelijk van uw klus, is het handig om een bepaald type beton in Vlissingen te kiezen. Naast regulier betonmortel leveren wij namelijk ook andere soorten zoals Eco2Floor. Dit mortel heeft een hoge warmtegeleiding, waardoor dit veel wordt gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is dit materiaal ook erg duurzaam.

Ook kunt u kiezen uit speciaal schuimbeton, welke erg lichtgewicht is en een hoge isolerende waarde heeft. Hierdoor wordt dit materiaal veel gebruikt bij het storten van bijvoorbeeld een kruipruimte. Heeft u geen van deze specifieke eigenschappen nodig, dan volstaat regulier mortel in vele gevallen voor uw klus.

Selecteer de juiste hoeveelheid

Omdat u zelf aan de slag gaat met het beton storten, is het van belang dat u voldoende bestelt. De juiste hoeveelheid kunt u eenvoudig berekenen door de volgende formule te hanteren: Lengte x Breedte x Hoogte x 1,1.

Hiermee berekent u het aantal kubieke meter van het oppervlak waar u beton wilt storten en houdt u rekening met 10% extra product. Hiermee heeft u bij het inklinken van het materiaal en eventueel afwijkende maten voldoende betonmortel om mee te werken.

Hulp bij uw bestelling bij de betoncentrale

Neem gerust contact op als u vragen heeft over beton in Vlissingen. Onze medewerkers denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u het beste kunt gebruiken bij het aanleggen van een vloer, storten van een erfverharding of andere klus.

Ook kunnen wij u adviseren op welke manier u het betonmortel het beste kunt storten en wat de droogtijd hier ongeveer van is. Natuurlijk is dit afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoeveelheid die u bij de betoncentrale bestelt. Daarom kan het handig zijn om dit vooraf telefonisch te overleggen. Wij helpen u graag!

Duurzaam en kwalitatief beton

Wij vinden efficiëntie, duurzaamheid en totale ontzorging in het gehele proces van beton bestellen erg belangrijk. Zo proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu door bijvoorbeeld het gebruik van onze hybride truckmixers.

Deze trucks hebben geen uitstoot van uitlaatgassen én geluid. Dit is dus niet alleen fijn voor het milieu, maar scheelt ook een hoop lawaai op de bouwplaats! De mixers werken volledig geruisloos waardoor deze een stuk minder overlast geven ten opzichte van de traditionele wagens. Dit komt onder andere doordat bij aankomst de mixer automatisch verder draait op de accu in plaats van de motor.

Vlissingen bestelt bij een betoncentrale van Betondirekt

Kortom, als u bij ons een bestelling plaatst kunt u rekenen op een hoge kwaliteit beton. Door onze samenwerking met meer dan 30 centrales door heel Nederland kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen én snel leveren. Bestel daarom via Betondirekt eenvoudig bij een betoncentrale nabij Vlissingen!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons