Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Gorinchem

Heeft u betonmortel nodig? Wij leveren verschillende soorten beton eenvoudig vanuit Betoncentrale Gorinchem in 3 stappen bij u thuis! Door onze samenwerking met de lokale centrales kunnen wij zorgen voor een snelle levertijd van beton. Bel ons gerust voor alle mogelijkheden of plaats online uw bestelling bij betoncentrale Gorinchem.  

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Eenvoudig bestellen bij betoncentrale GorinchemBetoncentrale Gorinchem

Als u online uw beton bestelt via onze website geven we uw order door aan betoncentrale Gorinchem. Zij zorgen vervolgens voor het verdere proces en snelle afhandeling van uw bestelling. U bestelt online eenvoudig in 3 stappen: 

    1. Vul uw gewenste bezorg locatie in
    2. Kies voor de gewenste betonsoort
    3. Vul uw betaalgegevens in

Tijdens het proces kunt u er voor kiezen om extra accessoires aan uw bestelling toe te voegen, zoals een mixerpomp. Hiermee kunt u eenvoudig het beton mixen zonder dat dit u heel veel kracht kost. Zo heeft u nog genoeg kracht en energie over voor de echte klus! 

Verschillende soorten beton in Gorinchem 

U moet in het bestelproces bij de betoncentrale uw gewenste betonsoort doorgeven. Het is belangrijk dat u vooraf goed nadenkt welk type beton u nodig heeft. Zo hangt het geschikte beton af van de klus die u gaat uitvoeren. Denk aan een fundering storten, een erfverharding aanleggen of een garagevloer plaatsen. 

U kunt drie soorten beton in Gorinchem bestellen. Hierdoor vindt u voor elke toepassing de juiste soort: 

  • Regulier beton: hoogwaardig kwaliteitsbeton welke geschikt is voor de meeste klussen
  • Schuimbeton: geschikt voor bijvoorbeeld het storten van een kruipruimte, doordat het licht en goed isolerend is
  • Eco2Floor: geschikt voor vloerverwarming door de goede geleiding van het duurzame materiaal 

Beton storten op de juiste manier

Voordat u beton gaat storten is het wel zo handig dat u weet dat u genoeg in huis heeft. Dit is eenvoudig te berekenen door de oppervlakte van uw klus te berekenen. Vermenigvuldig de lengte met de breedte en diepte, en reken dit vervolgens keer 1.1. Hierdoor heb je wat speling en weet je hoeveel kuub je nodig hebt vanuit betoncentrale Gorinchem.

In het algemeen kunnen onze stortinstructies op de website u hopelijk vooruit helpen met het storten van beton. Verder is het belangrijk om te weten dat het vrij lang duurt voordat beton droog is. Dit duurt gemiddeld 28 dagen. Daarnaast heeft het weer invloed op dit proces als u het beton buiten stort. Het is aan te raden om geen beton te storen met veel temperatuurswisseling, dan kunnen er namelijk barsten in het beton ontstaan.

Duurzame toekomst van online beton bestellen

In ons gehele proces willen we gaan voor efficiëntie, duurzaamheid en totale ontzorging. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en maken gebruik van duurzame uitvoeringstechnieken, zoals onze hybride truckmixers. Wij vinden het bij betoncentrale Gorinchem namelijk belangrijk dat het beton duurzaam en snel bij u geleverd wordt. 

Door onze hybride truckmixers heb je geen uitstoot, zowel van uitlaatgassen als van geluid. Zo werkt de betonmixer volledig geruisloos, waardoor deze geen overlast geeft. Daarnaast maakt de truck weinig geluid, doordat deze bij aankomst op de bouwplaats automatisch doordraait op de accu en de motor uitschakelt. In de toekomst gaan we zelfs aan de slag met een volledig elektrische truck waardoor het proces nog duurzamer wordt. 

Bestel vanuit Gorinchem snel bij Betondirekt 

Als u bij ons bestelt kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit beton. Wij werken namelijk alleen maar samen met centrales die gecertificeerd betonmortel produceren. Of u nu een grote of kleine klus heeft, wij leveren al vanaf 1 kuub! Als er dingen onduidelijk zijn voorafgaand aan uw bestelling kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een gedegen advies welke soort beton bij u klus past.

Door onze samenwerking met meer dan 30 betonmolencentrales door heel Nederland leveren wij uw beton snel en voordelig. Wij streven er naar om uw bestelling, mits op voorraad, de volgende werkdag thuis af te leveren, indien u voor 12:00 ’s middags heeft besteld. Bestel dus voordelig en snel al uw betonmortel bij betoncentrale Gorinchem!

Naast Gorinchem leveren wij aan vele klanten door heel Nederland:

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons