Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Kampen

Beton in Kampen bestellen kan eenvoudig bij Betondirekt. Ons bestelsysteem is vereenvoudigd, waardoor u binnen enkele minuten al online uw beton bestelt. Plaatst u voor 12:00 uw order? Dan proberen wij uw betonmortel, mits op voorraad, de eerstvolgende werkdag al op gewenste locatie in Kampen wordt geleverd!

Bent op zoek naar een ander type beton? Naast ‘gewoon’ beton leveren wij schuimbeton en Eco2Floor. Stel het klussen niet langer uit; bestel snel en eenvoudig online beton in Kampen!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton in Kampen bestellen in 3 stappenBeton Kampen

Beton bestellen is natuurlijk iets wat u snel gedaan wilt hebben, zodat u spoedig kan starten met klussen in Kampen. Vandaar dat wij ons bestelsysteem vereenvoudigd hebben. U plaatst uw order in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul een bezorgadres in
  2. Kies één van onze betonsoorten
  3. Vul tot slot uw betaalgegevens in

Hoeveel kost het om beton in Kampen te laten leveren?

Vaak krijgen wij de vraag hoeveel het kost om betonmortel in Kampen te laten leveren. Het bedrag dat u betaalt hangt van meerdere factoren, zoals het type beton en het aantal kubieke meter. Bovendien betaalt u meer als u kiest voor extra opties, zoals een mixerpomp. Tijdens het bestelproces wordt na het kiezen van de opties het totaalbedrag voor u uitgerekend, zodat u altijd helder heeft hoeveel het u gaat kosten.

Betoncentrale in de buurt van Kampen

Het maakt niet uit waar uw beton geleverd moet worden, wij hanteren altijd een korte levertijd. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze samenwerking met betoncentrales door heel Nederland. Zodra wij uw order binnen hebben, nemen wij contact met de dichtstbijzijnde betoncentrale, die het van ons overneemt en uw beton vaak de eerstvolgende werkdag al bij u in Kampen levert.

Hoelang moet beton drogen?

Beton heeft gemiddeld 28 dagen nodig om te drogen. Uiteraard heeft het seizoen invloed op de droogtijd. Zo droogt beton sneller in de zomer. Bovendien vraagt storten in de winter om specifieke maatregelen, waarmee voorkomen dient te worden dat het beton bevriest. Meer daarover leest u in Beton storten in de winter. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, voordat u beton bij ons bestelt vanuit Kampen.

Hoeveel kubieke meter beton heb ik nodig?

Voordat u beton bestelt in Kampen is het natuurlijk zaak om te weten hoeveel kubieke meter u nodig heeft. Dit kunt u zelf uitrekenen, door de lengte van uw vloer met de breedte en diepte te vermenigvuldigen. Stel dat uw vloer 10 meter lang, 4 meer breed en 0,15 meter diep is. De rekensom luidt dan als volgt:

10 X 4 = 40 meter. 40 X 0,15 = 6. Dit aantal dient nog vermenigvuldigd te worden met 10% (inklinking of meetcorrectie), dus 6 X 1,1 = 6,6. Het aantal kubieke meter beton dat u dus nodig heeft voor een dergelijke vloer komt neer op 6,6.

Wij leveren door heel Nederland

Naast Kampen en omgeving leveren wij ook beton in onderstaande locaties:

Bestel direct uw beton in Kampen bij Betondirekt.nl

Direct online uw beton bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Na 3 simpele stappen is uw order geplaatst, waarna wij zorgen voor een snelle levering op het gewenste adres. Voor 12:00 houdt overigens in dat u vaak de eerstvolgende werkdag al uw beton geleverd krijgt.

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag telefonisch te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u precies weet welk type beton u moet hebben en hoeveel kubieke meter u nodig heeft. Zo bent u goed geïnformeerd, voordat u beton bestelt in Kampen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons