Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Staphorst

Online en bestelling plaatsen bij een betoncentrale? Staphorst doet dit eenvoudig via Betondirekt! Bij ons kunt u binnen 3 stappen uw bestelling plaatsen voor het benodigde beton in Staphorst. Laat uw wensen achter en wij leveren uw bestelling zo snel mogelijk op gewenste locatie vanuit de dichtstbijzijnde betoncentrale in Staphorst!

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

betoncentrale staphorst

Bestel bij betoncentrales rondom Staphorst

Via Betondirekt bestelt u eenvoudig online bij de betoncentrales rondom Staphorst. Wij werken namelijk samen met ruim 30 gecertificeerde centrales door het hele land, waardoor wij altijd snel en voordelig beton in Staphorst kunnen leveren. Bestellingen voor 12:00 kunnen wij, mits op voorraad, vaak de volgende werkdag al leveren.

Doordat wij alleen met gecertificeerde partijen samenwerken kunt u rekenen op een hoogwaardig en sterk product, dat voldoet aan alle laatste kwaliteitseisen. Hoe groot of klein uw klus ook is, u bestelt bij ons al vanaf 1 kuub beton!

Binnen 3 stappen beton in Staphorst geleverd

Na uw postcode check kunt u binnen een aantal stappen online uw beton bestellen:

  • Kies de gewenste afleverlocatie in Staphorst
  • Selecteer de hoeveelheid van het beton (tot een kwart kuub nauwkeurig)
  • Kies optioneel voor het toevoegen van een mixerpomp

Alle bestellingen zijn online snel en veilig af te rekenen via iDeal. Naast de bestellingen voor regulier mortel heeft u bij ons ook de optie voor het bestellen van schuimbeton of eco2floor. Deze aparte samenstellingen hebben elk grote voordelen voor bijvoorbeeld de combinatie van schuimbeton met vloerverwarming. Neem voor meer informatie over deze betonsoorten of het bestellen hiervan gerust contact met ons op.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Hoe kies ik de juiste hoeveelheid beton?

Tijdens het bestellen kunt u vanaf 1 kuub tot een kwart kuub nauwkeurig aangeven hoeveel beton u nodig heeft. Maar hoe weet u nu de juiste hoeveelheid om te bestellen bij de betoncentrale? De gedetailleerde rekensom leggen wij uit op onze pagina over de hoeveelheid beton berekenen, maar simpel gezegd kunt u de volgende formule hanteren:

lengte x breedte x hoogte x 1.1

Hiermee berekent u de kubieke meter van het oppervlak dat u wilt gaan storten. Door de vermenigvuldiging met 1.1 houdt u rekening met 10% extra beton in Staphorst, zodat u zekerweten genoeg heeft.

Werk eenvoudig met een mixerpomp

Wanneer u kiest voor beton bestellen met pomp kunt u tijdens het storten eenvoudig en snel te werk gaan. Dit scheelt een hoop gesjouw met kruiwagens vanaf de betonwagen naar het te storten oppervlak. De mixerpomp heeft een bereik van wel 24 meter waardoor u eenvoudig vanaf de wagen het beton kunt storten op de juiste locatie. Belangrijk hierbij is wel dat er een harde ondergrond is waar wij de grote betonwagen kwijt kunnen. Een mixerpomp is namelijk een zwaar voertuig van wel 50.000kg.

Kies voor een betoncentrale nabij Staphorst

U hoeft zelf niet de dichtstbijzijnde betoncentrale nabij Staphorst te selecteren, dat doen wij voor u op basis van uw ingevulde postcode. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij direct contact op met een centrale in de buurt om uw bestelling te verifiëren en te accorderen.

Wanneer wij een definitieve leveringsdatum voor uw beton in Staphorst bevestigd krijgen, hoort u dit direct van ons. U hoeft zelf dus niets af te stemmen en te overleggen, dit doen wij voor u!

Heeft u vooraf nog vragen over beton storten, de voorbereidingen die u het beste kunt treffen of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op! Bent u er al over uit? Vul dan uw postcode in en begin direct met het bestellen bij een betoncentrale nabij Staphorst.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons