Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Roermond

Wilt u online bestellen bij een betoncentrale? Roermond en omstreken doet dat bij Betondirekt. Wij leveren namelijk door heel Nederland. Door onze lokale samenwerking in Roermond met een betoncentrale kunnen we uw bestelling voordelig en snel bij u thuis leveren. Doe de postcode check en plaats uw bestelling eenvoudig in 3 stappen bij de betoncentrale van Roermond.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Bestel bij de betoncentrale in Roermond

Betoncentrale Roermond

Om de kwaliteit van ons beton te waarborgen werken wij alleen samen met gecertificeerde centrales, zo ook de betoncentrale in Roermond. Hierdoor weet u zeker dat u kwalitatief goed product bestelt. Daarbij heeft u keuze uit drie soorten mortel:

Afhankelijk van uw klus is het verstandig om voor een bepaald type te kiezen. Zo is schuimbeton veelgebruikt bij het isoleren van kruipruimtes door het lichte materiaal en de isolerende waardes. Wilt u het gebruiken om vloerverwarming in te frezen, is eco2floor aan te raden doordat dit de warmte goed kan geleiden. Voor het aanleggen van een erfverharding of andere klus volstaat regulier beton in Roermond prima.

Hoeveelheid beton in Roermond berekenen

Als u heeft gekozen welk product u bij de betoncentrale in Roermond wilt bestellen, is het zaak om uit te rekenen welke hoeveelheid u nodig heeft. Denk hier vooraf goed over na zodat u zeker weten voldoende product geleverd krijgt. Om hier zeker van te zijn hanteren wij de volgende som: Lengte x Breedte x Diepte x 1,1.

Hiermee berekent u het aantal kubieke meter waar u beton voor nodig heeft. De 111 rekent een 10% marge voor eventuele miscalculatie van de afmetingen en inklinking van het beton. Op deze manier weet u zeker dat de hoeveelheid die u berekent voldoende zal zijn. Ook voor kleine klussen in Roermond kunt bij ons al beton bestellen vanaf 1 kuub!

Bestel eenvoudig in 3 stappen

Heeft u het type mortel uitgekozen en de hoeveelheid berekend, dan bent u klaar om bij de betoncentrale nabij Roermond te bestellen. Dit kan eenvoudig in 3 stappen:

  • Voer uw postcode in
  • Voer uw bestelling in
  • Betaal eenvoudig en veilig via iDeal

Tijdens het invoeren van uw bestelling kunt u ook eventuele extra’s selecteren zoals een mixerpomp. Hiermee kunt u eenvoudig het mortel mixen. Dat scheelt u een hoop kracht die u vast tijdens de rest van de klus goed kan gebruiken.

We bezorgen bij u thuis in Roermond

Bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u gelijk een kostenoverzicht. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent. Nadat u akkoord geeft, geven wij uw bestelling door aan de lokale betoncentrale. Zij zullen deze vervolgens verwerken en binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgen. Dan kunt u zelf aan de slag met beton storten in Roermond!

Zorg er voor dat u hierbij genoeg hulptroepen heeft. Onze medewerkers leveren het beton slechts bij u af. Hiervoor is het belangrijk dat het terrein goed te bereiken is voor onze truck. Het storten is teamwerk tussen onze chauffeurs en uw eigen stortploeg. Alleen dan heeft u het beste resultaat van uw bestelling vanuit de betoncentrale Roermond.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons