Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Maastricht

Bent u op zoek naar een betoncentrale? Maastricht ligt vlakbij één van onze centrales waardoor wij snel en eenvoudig beton bij u thuis kunnen leveren. Door onze samenwerking met 30 gecertificeerde betonmolencentrales door heel Nederland kunnen wij snel en voordelig beton van hoge kwaliteit leveren. Als u voor 12:00 uur ’s middags bestelt en zolang de voorraad strekt, heeft u de eerstvolgende werkdag uw beton in Maastricht geleverd.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Bij Betondirekt kunt u al vanaf 1 kuub beton laten leveren. Door deze hoeveelheden kunt u gemakkelijk het beton verwerken voor grote en kleine klussen zoals:

  • Een fundering storten.
  • Een erfverharding aanleggen.
  • Een garagevloer plaatsen.

Hoeveel kuub u nodig heeft is eenvoudig te berekenen door de lengte met de breedte en diepte van het oppervlak te vermenigvuldigen. Vervolgens vermenigvuldig je dit totaal met 1,1. Hierdoor heeft u wat speling en bestel je zeker weten genoeg bij uw betoncentrale nabij Maastricht!

 

Bestellen bij betoncentrale Maastricht

Betoncentrale Maastricht

U kunt bij betoncentrale Maastricht gemakkelijk bestellen door het volgen van drie stappen:

  1. Selecteer uw afleveradres.
  2. Kies de gewenste betonsoort.
  3. Rond uw bestelling af door te betalen.

De kosten van uw bestelling hangen af van het aantal kubieke meter en de betonsoort die u kiest. Daarnaast kunt u kiezen uit extra opties zoals een mixerpomp om eenvoudig het beton te mixen. Alle kosten zullen in het bestelproces berekend worden.

Zijn er voorafgaand of tijdens het bestellen toch nog onduidelijkheden? Onze 24/7 service zorgt er voor dat wij overdag, ’s avonds en in het weekend bereikbaar zijn voor al uw vragen. Pak het in één keer goed aan en bestel daarom snel uw beton in Maastricht online bij Betondirekt! Voor spoed bestellingen is het altijd aan te raden eerst contact met ons op te nemen zodat u zeker weet dat wij tijdig kunnen leveren!

 

Beton Maastricht

Na uw bestelling contacteren wij de dichtstbijzijnde betoncentrale rond Maastricht. Door deze snelle lokale schakeling is het mogelijk dat uw betonmortel de eerstvolgende werkdag al geleverd wordt. Voor een levering in Maastricht kunt u kiezen uit drie soorten beton:

  • Beton: regulier en hoogwaardig kwaliteitsbeton
  • Schuimbeton: licht en goed isolerend, geschikt voor uw kruipruimte, bodemafsluiting of werkvloer.
  • Eco2Floor: gemaakt van duurzaam materiaal en door de goede geleiding uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Indien u niet weet welke betonsoort u het beste kunt gebruiken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een gedegen advies van een van onze specialisten. Zij kunnen u de juiste informatie verschaffen en zorgen dat u de beste keuze maakt voor uw beton in Maastricht.

 

Beton storten en drogen in Maastricht

Iedere bestelling wordt behandeld met de grootste zorg en inspanning, vanaf de betoncentrale Maastricht tot aan uw huis. Daarom vinden wij het belangrijk dat u veilig en verantwoord omgaat met het storten van uw beton in Maastricht. Onze medewerkers leggen u dan ook graag uit hoe u moet werken met beton. De stortinstructies op onze website kunnen u hier wellicht bij helpen. Specifieke vragen over veiligheid en het storten van beton kunt u ons ook altijd stellen via de 24/7 service.

Belangrijk om te weten is dat het gemiddeld 28 dagen duurt voordat beton droog is. Bepalend hiervoor is het seizoen. In de warme zomermaanden droogt het beton namelijk sneller dan in de winter. De invloed hiervan verschilt natuurlijk of u het beton binnen of buiten stort. In onze blog over het storten van beton in het voorjaar leest u bijvoorbeeld wat de impact is van temperatuurswisselingen.

 

Online beton bestellen bij Betondirekt

Door onze lokale samenwerking voor beton in Maastricht streven wij ernaar om uw bestelde beton de volgende werkdag thuis af te leveren op uw aangegeven tijdstip. Toch raden wij u aan om op tijd uw beton te bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Het komt weleens voor dat de voorraad bij een betoncentrale in de buurt beperkt is. Dan moeten wij uitwijken naar een andere locatie. Daarbij is bij een bestelling in het weekend onze eerstvolgende lever dag dinsdag. Bent u er over uit? Bestel dan direct online bij uw betoncentrale bij Maastricht!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Naast Maastricht leveren wij beton aan klanten door heel Nederland. Daarom kunt u ook beton bestellen in onderstaande locaties:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons