Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Almelo

Bent u op zoek naar een betoncentrale? Almelo en omstreken kan terecht bij Betondirekt! Wij leveren namelijk beton in Twente en andere delen van het land vanaf lokale betoncentrales in de regio. Doordat wij samenwerken met diverse locaties, kunnen wij altijd snel uw beton in Almelo leveren!

Vanaf de dichtstbijzijnde betoncentrale van Almelo kunnen wij uw bestelling vaak al binnen 2 werkdagen bij u thuis afleveren! Plaats uw bestelling eenvoudig op onze website, dan kunt u binnen no-time aan de slag met uw klus!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

De mogelijkheden bij betoncentrale Almelo

Betoncentrale Almelo

U kunt bij bestelling van de betoncentrale in Almelo kiezen uit drie soorten betonmortel:

Met regulier beton kunt u vrijwel alle klussen uitvoeren. Alle betoncentrales waarmee wij samenwerken zijn gecertificeerd, waardoor wij alleen maar hoge kwaliteit product leveren.

Voor een specifieke klus zoals een vloer voor vloerverwarming is een Eco2Floor variant gunstig, doordat dit product de warmte beter doorlaat. Daarbij is deze variant erg duurzaam. Heeft u juist beton in Almelo nodig dat goede isolatie vast houdt en van lichter materiaal is? Dan is het schuimbeton aan te raden.

Twijfelt u nog over welk product het beste is voor uw bouwplannen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw bestelling bij betoncentrale Almelo.

De kosten van een kuub beton in Twente

De prijs voor het leveren van uw bestelling van beton in Twente is natuurlijk afhankelijk van het aantal kuub dat u nodig heeft en het soort product dat u kiest. Na het invullen van uw postcode, aantal kuub en toepassingen rekent onze website automatisch uit wat uw bestelling gaat kosten.

Om te weten hoeveel kuub u moet bestellen, kunt u eenvoudig de volgende rekensom volgen. Eerst rekent u de lengte x breedte x hoogte uit voor het aantal kubieke meter. Vervolgens doe je dit aantal nog keer 1.1 Hiermee rekent u 10% marge, om rekening te houden met de werking en krimping van het betonmortel. Zo weet u zeker dat u genoeg bestelt bij de betoncentrale nabij Almelo.

Plaats uw bestelling in 3 stappen

Bent u er uit welk type beton het beste past bij uw werkzaamheden en hoeveel kuub u nodig heeft? U kunt uw beton in Almelo eenvoudig in drie stappen bestellen op onze website:

  1. Vul uw bezorgadres in
  2. Kies het soort beton
  3. Betaal eenvoudig en veilig online

We hebben hiermee het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Heeft u toch nog vragen over het bestellen van beton? Bijvoorbeeld over instructies om het beton te storten of over veilig werken?

Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail, de online chat en zelfs via whatsapp. Zo is er altijd een manier om u te helpen bij uw bestelling  voor de betoncentrale nabij Almelo!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Door onze lokale samenwerkingen, kunnen we u ook van dienst zijn op de volgende locaties:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons