Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Rotterdam

Heeft u voor een bouwproject beton in Rotterdam nodig? Bestel dan vandaag uw gewenste hoeveelheid bij een betoncentrale in Rotterdam. Wij zorgen dat u morgen al met uw klus kunt beginnen. Een andere dag en tijdstip kan uiteraard ook.

Hoeveel beton in Rotterdam u nodig heeft, maakt daarbij niet uit. Bij ons kunt u al vanaf 1 kuub bestellen. Na het doorgeven van uw bestelling gaan wij direct aan de slag en nemen wij contact op met de dichtstbijzijnde betoncentrale. Zij komen vervolgens uw bestelling van beton thuis in Rotterdam afleveren.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Bestelling en levering beton in Rotterdam

beton rotterdam

Wij werken samen met een 30 tal gecertificeerde betonmortelcentrales verspreid door heel Nederland. En dus ook in Zuid-Holland. Daardoor kunnen we snel en van hoge kwaliteit beton in Rotterdam leveren.

De levering kan dus snel. Mits op voorraad worden bestellingen voor 12:00 uur vaak al de volgende werkdag geleverd. Tijdens het bestellen kunt u zelf het moment van afleveren selecteren. Ook levering in de avonduren en weekenden is mogelijk.

Na levering is het wel aan u om het beton te verwerken. Dus zorg dat u thuis in Rotterdam genoeg hulp om handen hebt. Bij grotere hoeveelheden kunnen wij ook voor u het beton storten. Verder is de afwerking geheel aan u. Bekijk ook onze stortinstructies en tips voor uw veiligheid en die van anderen om u heen.

Kosten per kuub bij een betoncentrale nabij Rotterdam

U kunt al vanaf een kuub beton bij ons bestellen.  Gemiddeld betaald u €286,77 voor 1 kuub beton. Deze kosten zijn inclusief toeslagen en vrachtkosten. De kosten zijn echter wel afhankelijk van bijvoorbeeld de toepassing en of u wel of geen mixerpomp wilt gebruiken. Beton bestellen met pomp is echter wel aan te raden, dit scheelt u zelf een hoop kracht en tijd.

Het mooie is dat u bij elke stap ziet wat dat met de prijs doet. U ziet dus niet pas na afloop hoeveel de kosten gaan zijn.

Bereken hoeveel beton u nodig heeft

Om te weten hoeveel m3 beton in Rotterdam u nodig heeft, kunt u de volgende formule aanhouden:

Lengte x Breedte x Hoogte (dikte) in meters = het aantal m3 beton dat u nodig heeft.

Tip: bestel 10% meer, omdat beton de neiging heeft om in te klinken. Sowieso is het beter om iets meer te hebben dan te weinig, zo weet u zeker dat u door kunt werken en de klust kunt afmaken.

Bestel bij Betondirekt via een betoncentrale nabij Rotterdam

Het grote voordeel om online vanuit Rotterdam beton te bestellen, is dat u in alle rust kan bekijken wat voor beton u nodig heeft en voor welk doel.

En heeft u ondertussen vragen? We zijn altijd bereikbaar, ook op tijden wanneer bouwwinkels dicht zijn. En u heeft altijd 1 contactpersoon. Dus de lijntjes zijn niet zo zeer kort: ze zijn er niet eens. U mag ons zelfs even een WhatsApp bericht sturen. Wij staan voor u klaar over alle vragen rondom betonmortel of uw concrete bestellen bij een betoncentrale in Rotterdam. Bestel eenvoudig in 3 stappen door te beginnen met het invullen van uw postcode.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Levering van beton door heel Nederland

Wij werken samen met betoncentrales in heel Nederland. Vandaar dat u ook in onderstaande steden en provincies bij ons kunt bestellen. Naast beton in Rotterdam, leveren wij dus ook in:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons