Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Rotterdam

Bouwproject in Rotterdam en beton nodig? Bestel dan vandaag uw gewenste hoeveelheid beton, en we zorgen dat u morgen al met uw klus kunt beginnen. Een andere dag en tijdstip kan uiteraard ook. En hoeveel beton u nodig heeft, maakt daarbij niet uit. Bij ons kunt u al vanaf 1 kuub bestellen.

Nadat u uw bestelling aan ons heeft doorgegeven, gaan wij meteen voor u aan de slag. We zoeken de dichtstbijzijnde leverancier in Limburg. Deze komt vervolgens bij u het beton brengen op de dag en tijdstip dat u heeft doorgegeven. En dat kan dus inderdaad morgen al.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

beton bestellen rotterdam

Bestelling en levering beton in Rotterdam

Wij werken samen met een 30 tal gecertificeerde betonmortelcentrales verspreid door heel Nederland. En dus ook in Zuid-Holland. Daardoor kunnen we snel en van hoge kwaliteit beton leveren.

De levering kan dus snel. Morgen, of op elke andere dag dat het u het beste uitkomt. Tijdens het bestellen kunt u dit zelf aangeven. Ook levering in de avonduren en weekenden is mogelijk.

Na levering is het wel aan u om het beton te verwerken. Dus zorg dat u genoeg hulp om handen hebt. Bij grotere hoeveelheden kunnen wij ook het voor u storten. Maar de afwerking is geheel aan u. Bekijk ook onze stortinstructies en tips voor uw veiligheid en die van anderen om u heen.

Kosten per kuub

U kunt al vanaf een kuub beton bij ons bestellen. Voor 286,77 heeft u al 1 kuub beton. De kosten zijn inclusief toeslagen en vrachtkosten. De kosten is echter wel afhankelijk van bijvoorbeeld de toepassing en of u wel/geen mixerpomp wilt gebruiken.

Het mooie is dat u bij elke stap ziet wat dat met de prijs doet. U ziet dus niet pas na afloop hoeveel de kosten gaan zijn.

Bereken hoeveel beton u nodig heeft

Om te weten hoeveel m3 beton u nodig heeft, kunt u de volgende formule aanhouden:

Lengte x Breedte x Hoogte (dikte) in meters = het aantal m3 beton dat u nodig heeft.

Tip: bestel 10% meer, omdat beton de neiging heeft om in te klinken. En sowieso is het beter om iets meer te hebben dan te weinig.

Betoncentrales in heel Nederland

Wij werken samen met betoncentrales in heel Nederland. Vandaar dat u ook in onderstaande steden en provincies beton bij ons kunt bestellen:

Daarom kiezen zoveel voor Betondirekt

Het grote voordeel om online beton te bestellen, is dat u in alle rust kan bekijken wat voor beton u nodig heeft en voor welk doel.

En heeft u ondertussen vragen? We zijn altijd bereikbaar, ook op tijden wanneer bouwwinkels dicht zijn. En u heeft 1 contactpersoon. Dus de lijntjes zijn niet zo zeer kort: ze zijn er niet eens. U mag ons zelfs even een WhatsApp sturen

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct