Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Zeeland

Beton bestellen voor uw project in Zeeland, maar wilt u het storten liever uitbesteden? Dan is het bestellen van beton bij Betondirekt ideaal. U heeft binnen 3 stappen een bestelling voor de gewenste hoeveelheid beton geplaatst. En – misschien wel het belangrijkste – het wordt geleverd door vakmensen bij u in Zeeland.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Beton bestellen en laten storten bij u in Zeeland

Het bestellen van uw beton is bij ons in 3 simpele stappen geregeld. Tijdens deze stappen ziet u meteen wat de kosten zijn. Snel en helder!

Heeft u de bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan de slag. We sturen de dichtstbijzijnde partner producent naar uw locatie in Zeeland om het beton te leveren en te storten. Wanneer en op welk tijdstip dat is, is aan u en wat u het beste uitkomt. Heeft u het beton morgen al nodig? Bestel dan vandaag nog voor 12:00 uur. Onze vakkundige betonleveranciers komen ook gerust bij u op een zaterdag.

Hoeveel kuub heb ik nodig?

beton-bestellen-zeelandDe hoeveelheid beton is afhankelijk van de grootte van uw project. Er is een handige formule die u daarvoor kunt gebruiken om de hoeveelheid te kunnen bepalen: lengte x breedte x hoogte (dikte).

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Tip: Bestel liever teveel dan te weinig. Beton heeft de neiging om in te klinken, dus we adviseren om altijd 10% meer te bestellen dan u heeft uitgerekend, vanwege inklinken maar ook meetcorrectie. Dit voorkomt dat u er nog een dure nabestelling gedaan moet worden. En dat is zonde. Bestellen kan tot op een kwart.

Seizoen van invloed op prestaties beton

Het duurt gemiddeld 28 dagen voordat het beton helemaal droog is. Het seizoen heeft daar echter veel invloed op. In de warme zomermaanden, terwijl de zon hoog aan de hemel staat en het kwik tot 38 graden kan gaan tegenwoordig, is de droogtijd logisch gezien veel korter. Belangrijk is wel dat het beton niet te snel maar ook zeker niet te langzaam droogt. Lees meer over het storten van beton in de winter, het voorjaar en met regen.

Wij leveren door heel Nederland

Naast Zeeland kunt u ook in onderstaande steden en provincies beton bij ons bestellen:

Regel uw beton in 3 stappen bij Betondirekt

Maak gebruik van onze online bestel tool. In 3 stappen vragen wij u waar we het beton mogen storten, hoeveel u nodig heeft en om wat voor soort project het gaat. Kies een dag en tijdstip en wij staan voor u klaar met het beton in Zeeland. Wilt u meer weten? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn de hele week beschikbaar, ook in de avonden.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons