Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Tilburg

Wilt u beton in Tilburg bestellen? U bestelt bij ons snel en eenvoudig online bij een betoncentrale in de buurt. In slechts 3 eenvoudige stappen is uw bestelling afgerond, waarna onze partners  op locatie in Tilburg beton leveren. Is uw order voor 12:00 geplaatst? Dan wordt uw bestelling de volgende dag, mits op voorraad, al geleverd. Tevens kunt u 24/7 uw bestelling plaatsen en leveren wij zowel ‘gewoon’ beton als schuimbeton en Eco2floor. Voordelig en kwalitatief beton in Tilburg bestelt u bij Betondirekt.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton Tilburg: leverancier van diverse typen betonBeton Tilburg

U kunt bij ons verschillende soorten beton in Tilburg laten leveren. Zo heeft u keuze uit regulier mortel, schuimbeton of Eco2floor. Wat u ook nodig heeft, Betondirekt zorgt ervoor dat uw beton spoedig bij u op locatie in Tilburg wordt geleverd.

Regulier beton wordt dagelijks gebruikt voor vloeren, opritten en fundering. Met dit mortel kunt u in de basis iedere klus voorzien en kunt u rekenen op sterk materiaal voor een goede basis.

Schuimbeton is daarentegen minder bekend, terwijl het materiaal veel voordelen biedt. Zo heeft het schuimbeton isolerende eigenschappen, is het erg licht en biedt het een hoog dragend vermogen.

Daarnaast leveren wij ook Eco2floor, een zelfnivellerende verpompbare gietdekvloer op basis van duurzaam hoogovenslak. Enkele voordelen hiervan zijn een snelle en makkelijke installatie, het feit dat het materiaal gebruikt kan worden in natte ruimtes en de toepasbaarheid voor diktes van 2 – 10 cm.

Samenwerking met betoncentrales rondom Tilburg

Onze snelle levertijd hangt nauw samen met de samenwerking hebben met betoncentrales vlakbij Tilburg en door heel Nederland . In totaal werken wij samen met meer dan 30 betoncentrales, waardoor we altijd snel op locatie kunnen leveren. Daarnaast blijven de kosten voor beton op deze manier laag, doordat wij weinig transportkosten van de wagens in rekening hoeven te brengen.

De exacte prijs van beton per m3 hangt af van de hoeveelheid die u bestelt, waar op locatie wij het mortel moeten brengen en andere kosten. Zo kunt u kiezen voor beton bestellen met pomp, waardoor u sneller kan werken en minder arbeidsintensief werk hoeft te leveren. Deze pomp zal het mortel op de gewenste locatie verpompen, zodat u niet zelf met kruiwagens in de weer hoeft. Afhankelijk van deze opties komt de totaalprijs teweeg. Tijdens ons bestelproces ziet u direct wat de kosten voor uw bestelling zullen zijn.

Bestel in Tilburg beton in 3 simpele stappen

Betonmortel bestellen kan bij ons in 3 simpele stappen.

  1. Kies het gewenste leveradres
  2. Selecteer het betontype
  3. Betaal eenvoudig online

Bestel vandaag nog bij een betoncentrale in de buurt, dan zorgen wij ervoor dat alles spoedig bij u thuis of op elke gewenste locatie wordt geleverd. Naast Tilburg leveren wij ook in de rest van Nederland. Zo kunt u ook in onderstaande steden snel uw beton laten leveren. Heeft u nog een brandende vraag? Bel ons dan gerust op 0622545085. Wij staan u graag te woord en bieden tips en advies, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens uw bestelling voor beton in Tilburg.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons