Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Deventer

Bent u op zoek naar een betoncentrale in Deventer die u betonmortel kan leveren? Dan bent u hier op de juiste plek! Wij verkopen drie soorten beton, waarmee u thuis in Deventer aan de slag kunt.

Of u nu een erfverharding wilt aanleggen of een nieuwe vloer wilt storten. Wij werken samen met lokale betoncentrales. Hierdoor kunnen wij uw bestelling vaak al de eerstvolgende werkdag afleveren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of plaats direct uw bestelling bij onze betoncentrale in Deventer!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

De keuzes bij betoncentrale nabij Deventer

betoncentrale Deventer

Wij werken niet alleen samen met een betoncentrale nabij Deventer, maar met ruim 30 gecertificeerde centrales door het hele land. Hierdoor kunnen wij een goede prijs en snelle levering garanderen. Ook heeft u altijd keuze uit meerdere soorten betonmortel. Zo kunt u kiezen uit:

Regulier beton is geschikt voor de meeste klussen. Toch kan het voordeel opleveren om voor Eco2Floor of schuimbeton te kiezen. Zo is het schuimbeton erg licht en heeft het een uitstekende isolatie. Hierdoor is dit mortel erg geschikt voor bijvoorbeeld een kruipruimte.

Wilt u juist beton welke goed warmte geleidt? Dan is het Eco2Floor materiaal aan te raden. Deze soort wordt dan ook vaak gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

Ook is dit materiaal erg duurzaam. Zo kunt u voor iedere klus terecht bij de betoncentrale vlakbij Deventer.

Hoeveelheid beton berekenen

Of u nu een grote of kleine hoeveelheid wilt bestellen bij onze betoncentrale nabij Deventer, u kunt al een bestelling plaatsen vanaf 1 kuub. Wij komen dit graag bij u afleveren, hoe groot of klein de klus ook is.

Hoeveel mortel u daadwerkelijk nodig heeft kunt u eenvoudig berekenen via een formule: lengte x breedte x hoogte (dikte) in meters. De uitkomst van deze formule staat gelijk aan het aantal kuub dat u nodig heeft. Om rekening te houden met het inklinken van beton en eventuele meetcorrectie is het verstandig om hier nog 10% bij op te tellen. Zo weet u zeker dat u genoeg beton in Deventer geleverd krijgt!

Bestel in drie stappen uw beton

U plaatst uw bestelling eenvoudig en snel op onze website. Dit kan 24/7! Niet alleen het bestelproces, maar ook de levering gaat erg snel. Door onze lokale samenwerking kunnen wij vaak een snelle afhandeling binnen twee werkdagen van uw bestelling realiseren.

U bestelt in drie eenvoudige stappen:

  1. Vul de gewenste bezorg locatie in
  2. Kies het type betonmortel
  3. Rond de bestelling af met een betaling

Een extra optie in het bestelproces is het kiezen van een mixerpomp. Dit bespaart u veel kracht, doordat deze het mixen van beton in Deventer van u overneemt. Dit heeft het voordeel dat u meer kracht over heeft voor de rest van de klus. Moe aan de slag gaan is nu eenmaal niet bevorderlijk voor de veiligheid tijdens beton storten.

Stel al uw vragen over betonmortel

Heet u vragen welke soort beton u het beste kunt kiezen? Twijfelt u over de hoeveelheid die u nodig denkt te hebben voor uw klus? Of heeft u vragen over het beton storten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord om u verder te helpen.

U kunt ons de hele week bereiken, ook in het avond of de weekenden. Daarbij kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat of stuur een berichtje via WhatsApp. Wij helpen u graag verder voor een correcte bestelling!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Wij leveren niet alleen vanuit een betoncentrale nabij Deventer, maar door heel Nederland:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons